100% NL Arrangement Volendam

vanaf 4 pers. 6 uur

Lekker een dagje de sfeer proeven in het wereldberoemde Volendam? Dat kan met onze speciale 100% NL actie.

Jullie worden hartelijk ontvangen in De Dijk aan Haven 108. Hier wordt de dag besproken en worden de verschillende activiteiten uitgelegd. Natuurlijk hoort daar een heerlijk kopje koffie/thee en appelgebak met slagroom bij. (extra optie koffie verkeerd, cappuccino of warme chocolade melk met slagroom € 1,00 extra).

Speurtocht door Volendam
Daarna een speciale 100% NLspeurtocht door Volendam. Deze brengt jullie doormiddel van vragen en foto's langs alle mooie plekjes en bezienswaardigheden van Volendam. (incl. 1 consumptie Hollandse bar bier, wijn, fris, koffie of thee naar keuze)

Foto in klederdracht
Na de speurtocht is het tijd om op de groepsfoto in het Volendammer kostuum. Iedereen krijgt 1 foto van 13x18cm en deze kan ongeveer 45 minuten worden opgehaald. Daarna hebben jullie de mogelijkheid om Volendam op eigen houtje te verkennen. Tijd voor een terrasje en de gezellige vele souvenirwinkels op de dijk.

Dineren in één van de restaurants van Volendam
Tenslotte nog even heerlijk nagenieten. In een sfeervol restaurant met uitzicht op het Ijsselmeer bieden wij jullie een heerlijk diner aan, bestaande uit de Dagje Volendam Tafel. De in Volendam wereld beroemde Dagje Volendam Tafel wordt voor jullie gedekt met het diverse vlees en vissoorten, salades, sauzen en frites. (excl. voor– en nagerecht en consumptie’s)

 

Vraag  nu vrijblijvend hier u offerte aan. Of neem vrijblijvend contact met ons via 0299-242029..

Inclusief

·         Unieke dag in ons mooie dorp

·         Enthousiaste begeleiders

·         Foto in Volendamse klederdracht

·         Drankje

·         Diner

·         Ontdek Volendam

Offerte aanvragen