Dagje Experience Volendam

vanaf 8 pers. 6 uur

Een toeristische parel? Een paradepaardje? Zegt u het maar… Met het arrangement ' Dagje Experience Volendam ‘ beleeft u Volendam zoals de meeste mensen het niet kennen.

Wat houdt het arrangement precies in?


In De Dijk wordt uw gezelschap welkom geheten met koffie en appelgebak met slagroom. Een goed begin om in de juiste stemming te komen met uitzicht over de Haven en het IJsselmeer.

Na de koffie zetten we koers richting de fotozaak om uw gezelschap te vereeuwigen in Volendams kostuums. Vele filmsterren, popsterren, politiek leiders, beroemde zakenlieden en zelfs Koninklijke leden gingen u hierin voor. Het aankleden leidt tot hilarische taferelen, maar het resultaat met de prachtige Volendammer haven of het een karakteristiek Volendams interieur op de achtergrond levert een uniek en blijvend aandenken aan deze dag op.

Vervolgens neemt een gids in het wereldberoemde Volendammer kostuum u mee, voor een onvergetelijke wandeling door het beroemdste dorp van Nederland!

Deze rondleiding eindigt bij Experience Volendam. Een geweldige attractie waar je de roemrijke geschiedenis van Volendam op de meest moderne manier kunt ervaren. Geniet van o.a. holografische voorstellingen en trotseer met de Oculus Rift de woeste golven van de Zuiderzee uit het jaar 1916. En dat allemaal op een virtuele manier. Een belevenis van jewelste voor alle leeftijden.

Hierna is er de mogelijk om Volendam op eigen houtje te verkennen. Tijd voor een terrasje en de gezellige vele souvenirwinkels op de dijk.

Tenslotte nog even heerlijk nagenieten. In een sfeervol restaurant met uitzicht op het Ijsselmeer bieden wij u een heerlijk diner aan, bestaan uit een Dagje Volendam tafel. De beroemde Dagje Volendam tafel wordt voor u gedekt met div.vlees en vissoorten, salades, sauzen en frites. (excl.voor-nagerecht en consumptie’s)

Vraag  nu vrijblijvend hier u offerte aan. Of neem vrijblijvend contact met ons via 0299-242029.

Inclusief

  • Unieke dag in ons mooie dorp
  • Enthousiaste begeleiders
  • Koffie + Appelgebak
  • Foto in Volendamse klederdracht
  • Diner
  • Ontdek Volendam

 

Offerte aanvragen