Dagje Volendam Cultuur Compleet

vanaf 6 pers. 6 uur

Na het beleven van dit arrangement kijkt u met hele andere ogen naar dit wereldberoemde dorp aan het IJsselmeer.

Met het arrangement 'Volendam Cutuur Compleet ‘ beleeft u Volendam zoals de meeste mensen het niet kennen. 

Wat houdt het arrangement 'Volendam Cultuur Compleet‘ in?
In De Dijk wordt uw gezelschap welkom geheten met koffie en appelgebak met slagroom. Een goed begin om in de juiste stemming te komen met uitzicht over de dijk, de haven en het IJsselmeer.

Na de koffie zetten we koers richting de fotozaak op de Dijk om uw gezelschap te vereeuwigen in Volendams kostuums. Vele filmsterren, popsterren, politiek leiders, beroemde zakenlieden en zelfs Koninklijke leden gingen u hierin voor. Het aankleden leidt tot hilarische taferelen, maar het resultaat met de prachtige Volendammer haven of het een karakteristiek Volendams interieur op de achtergrond levert een uniek en blijvend aandenken aan deze dag op.

Daarna is het tijd om Volendam Cultureel te gaan ontdekken zoals u nog nooit heeft gedaan. U brengt o.a. een bezoek aan de Visafslag, het Volendams museum, Uniek Volendam in het voetbal stadion en natuurlijk het Palingsoundmuseum.

Hierna is er de mogelijk om Volendam op eigen houtje te verkennen. Tijd voor een terrasje en gezellig de vele souvenirwinkels op de dijk te bezoeken. Tenslotte nog even heerlijk nagenieten. In een sfeervol restaurant met uitzicht op het IJsselmeer bieden wij u een heerlijk diner aan, bestaande uit de Dagje Volendam Tafel. De wereldberoemde beroemde Dagje Volendam Tafel wordt voor u gedekt met diverse vis en vleessoorten, salade, sauzen en frites. (excl.voor-nagerechten en consumpties)

Dit arrangement is te boeken vanaf 1 april tot en met 31 oktober!

Vraag  nu vrijblijvend hier u offerte aan. Of neem vrijblijvend contact met ons via 0299-242029..

Inclusief

  • Unieke dag in ons mooie dorp
  • Enthousiaste begeleiders
  • Aankomst drankje
  • Foto in Volendamse klederdracht
  • Diner
  • Ontdek Volendam
Offerte aanvragen