Dagje Volendam - Edam kaasfondeu en proeverij

vanaf 10 pers. 2 uur

Heerlijk genieten van likeuren en jenevers en de wereldberoemde Edammer kazen. Daarna nog heerlijk nagenieten van een uitstekende kaasfondue!

Nieuw bij Dagje Volendam het heerlijk genieten van de likeuren, jenevers en de Edammerkaas en fondeu. In Edam weten ze wat kaas is en helemaal in de Knijp.

De Knijp in Edam is het meest authentieke proeflokaal van de omgeving, begin 1900 begonnen door de firma Stevens. Deze gelachkamer moest door wetgeving in 1978 gesloten worden als horeca en werd voortgezet als slijterij tot 2006 door de familie Stevens. Sinds april 2013 is De Knijp geopend als proeflokaal waar de producten van Wynand Fockink (likeuren en jenevers) centraal staan.

U krijgt 3 likeuren of jenevers van de plank te proeven (met een kop erop, zodat er eerst geslurpt moet worden). Proefplankje van o.a. Edammer kaas, geserveerd met stokbrood.

Uiteraard is het ook mogelijk een frisdrank of een Texels bier te serveren voor degene die geen likeuren/jenevers drinken.

Aansluitend een echte Edammer kaasfondue met stokbrood, diverse rauwkost en gemengde salade, inclusief 1 consumptie.

 

Vraag  nu vrijblijvend hier u offerte aan. Of neem vrijblijvend contact met ons via 0299-242029..

Optioneel bij te boeken: Groepsfoto in Volendammer klederdracht. Elke deelnemer krijgt 1 foto van 13 cm x 18 cm de kosten hiervoor zijn  €7,50 per persoon.

Inclusief

  • Enthousiaste begeleiders
  • Drankje
  • Ontdek Edam

 

Offerte aanvragen