Ontdek Uniek Volendam Experience

vanaf 4 pers. 2,5 uur

De dag begint met een hartelijk ontvangst in het restaurant van Jan Smit: Lotje Wine & Dine Haven 148 met koffie en appelgebak. 

Daarna brengt u een bezoek aan de Experience Volendam. Een nieuwe, geweldige attractie waar je de roemrijke geschiedenis van Volendam op de meest moderne manier kunt ervaren. Geniet van o.a. holografische voorstellingen en trotseer met de Oculus Rift de woeste golven van de Zuiderzee uit het jaar 1916. En dat allemaal op een virtuele manier. Een belevenis van jewelste voor alle leeftijden.


Na een bezoek aan de Experience Volendam gaan jullie naar het voetbalstadion van FC. Volendam voor een bezoek aan Uniek Volendam. Daar stap je in de wereld van onder andere Jan Smit en oud-voetballer Arnold Mühren. In het Kras Stadion is de multimediale inloopdocumentaire Uniek Volendam.
Zanger Jan Smit is uw virtuele gastheer. Hij neemt je mee door zijn wereldberoemde dorp. Via humoristische ontmoetingen met bekende dorpsgenoten, unieke filmbeelden en vele muziekfragmenten krijg je een beeld van het bijzondere succes-dna van Volendam.

Hebben jullie de hele tour doorlopen speel dan in teamverband het eindspel en bekijk wie de Uniek Volendam kenner van jullie groep is.

 

Vraag  nu vrijblijvend hier u offerte aan. Of neem vrijblijvend contact met ons via 0299-242029..

Optioneel bij te boeken: Groepsfoto in Volendammer klederdracht. Elke deelnemer krijgt 1 foto van 13 cm x 18 cm de kosten hiervoor zijn  €7,50 per persoon.

Inclusief

  • Unieke dag in ons mooie dorp
  • Enthousiaste begeleiding
  • Koffie+ Appelgebak
  • Entree Experience Volendam
  • Entree Uniek Volendam
  • Ontdek Volendam

 

Offerte aanvragen