Palingsound Tour Volendam

vanaf 8 pers. 7 uur

Proef en beleef de Paling-sound in Volendam tijdens deze tour door het mooie Volendam. Uw groep wordt hartelijk ontvangen waarna een aantal activiteiten volgen die allemaal in het teken staan van de Paling en de Palingsound.

Uw gezelschap wordt bij de Palingsound Tour in Volendam welkom geheten in 1 van de restaurants van Volendam voor een heerlijke lunch op ze Volledams. Deze bestaat uit div. broodsoorten en beleg incl. 1 koffie of thee. Een goed begin om in de juiste stemming te komen in het wereldberoemde dorp aan het IJsselmeer met een uniek uitzicht over de Haven en het water.

Na de Lunch...

Neemt onze gids in Volendammer kostuum u mee voor de ‘Palingsound Tour’. Het begint met een rondleiding naar onder andere de oude haven en het schilderachtige doolhof. Met verhalen en anekdotes uit het heden en verleden weet onze gids deze pittoreske wijk weer tot leven te wekken.

Daarna gaat u naar de Palingrokerij van Jan Smit-Bokkum voor een rondleiding. Volendam en visserij zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en de Paling spreekt nog wel het meest tot de verbeelding. Woorden als Palingdorp en Palingsound hebben zelfs een vaste plek verworven in de Nederlandse Taal. Bij de Palingrokerij maakt u het rookproces van deze culinaire delicatesse van dichtbij mee. Nadat u alles te weten bent gekomen over de Paling en zijn bereidingswijze wordt ook uw tong niet vergeten. De smaak van deze gerookte Paling, vers uit de rookoven, is ongeëvenaard.

Na deze rondleiding...

Kunt u ook een kijkje nemen in het Palingsoundmuseum. Het Palingsoundmuseum biedt een zoektocht naar 100 jaar muzikaal bloed in Volendam. Een zoektocht naar de oorsprong, de muzikale families, de specifieke Palingsound, de bands, zangers en zangeressen die dit opmerkelijke dorp aan het IJsselmeer internationale allure verschafte met een eigen unieke succesvolle sound.

Uiteraard mag een groepsfoto in Volendams kostuum niet ontbreken. Het is dan ook hoog tijd voor een bezoek aan de fotograaf. Alle bekende Volendammer artiesten gingen u al voor. Alleen het omkleden zorgt al voor veel vrolijke taferelen. Het resultaat met de prachtige Volendammer haven of het een karakteristiek Volendams interieur op de achtergrond levert een uniek en blijvend aandenken aan deze dag op. Hierna is er de mogelijk om Volendam op eigen houtje te verkennen. Tijd voor een terrasje en gezellig de vele souvenirwinkels op de dijk te bezoeken.

Tenslotte...

Nog even heerlijk nagenieten in een sfeervol restaurant met uitzicht op de IJsselmeer bieden wij u een heerlijk diner aan, bestaande uit de Dagje Volendam Tafel. De wereld beroemde Dagje Volendam Tafel wordt voor u gedekt met diverse vis en vlees soorten, salade, sauzen en frites. ( excl. voor-nagerecht en consumptie's)

Vraag  nu vrijblijvend hier u offerte aan. Of neem vrijblijvend contact met ons via 0299-242029..

Extra optie: Groepsfoto in het wereldberoemde Volendammer kostuum. Elke deelnemer krijgt 1 foto van 13 x 18cm en kost €7,50 p.p.

Inclusief

·         Unieke dag in ons mooie dorp

·         Enthousiaste begeleiders

·         Foto in Volendamse klederdracht

·         Lunch

·         Diner

·         Ontdek Volendam

 

Minimaal aantal personen 8

Tijd: 420 minuten

Prijs: € 62,50 per persoon

 

De foto´s kunnen van onderstaande site gehaald worden.

https://dagjevolendam.nl/arrangementen/palingsound-tour-volendam/

 

 

Dagje Volendam - Marken inclusief boottocht

Per boot gaat u naar het voormalig eiland Marken. Onderweg kunt u genieten van de frisse zeewind en het prachtige uitzicht op de havens van Marken en Volendam.

Uw gezelschap wordt welkom geheten in De Dijk Haven 108 met koffie en appelgebak met slagroom. Een goed begin om in de juiste stemming te komen met uitzicht over de dijk, de haven en het IJsselmeer.

Boottocht Markermeer

Na de koffie gaat u aan boord voor een bezoek op eigen gelgenheid aan het voormalig eiland Marken, waar u een uurtje de tijd krijgt om het eiland te bezichtigen. Onderweg kunt u genieten van de frisse zeewind en het prachtige uitzicht op de havens van Marken en Volendam. Na de boottocht neemt onze gids in het Volendammer kostuum u mee voor een rondleiding langs alle mooie plekjes van Volendam. Hij neemt u mee het oude Volendam in met verhalen en anekdotes uit het heden en verleden.

Uiteraard mag een groepsfoto in Volendams kostuum niet ontbreken. Na de rondleiding is het dan ook hoog tijd voor een bezoek aan de fotograaf. Alle bekende Volendammer artiesten gingen u al voor. Alleen het omkleden zorgt al voor veel vrolijke taferelen. Het resultaat met de prachtige Volendammer haven of het een karakteristiek Volendams interieur op de achtergrond levert een uniek en blijvend aandenken aan deze dag op.

Tenslotte nog even heerlijk nagenieten. In een sfeervol restaurant met uitzicht op het IJsselmeer bieden wij u een heerlijk diner aan, bestaande uit de Dagje Volendam Tafel. De beroemde Dagje Volendam Tafel wordt voor U gedekt met diverse vlees en vissoorten, voor een ieder wat wils.(excl. voor-nagerechten en consumptie's)

 

Vraag  nu vrijblijvend hier u offerte aan. Of neem vrijblijvend contact met ons via 0299-242029..

Inclusief

  • Unieke dag in ons mooie dorp
  • Enthousiaste begeleiders
  • Aankomst drankje
  • Foto in Volendamse klederdracht
  • Diner
  • Ontdek Volendam
Offerte aanvragen