Sportief Volendam Arrangement

vanaf 12 pers. 6 uur

Samen met Body Results krijgen jullie een echte Bootcamp training.

Hoe ziet de dag eruit?
Jullie worden hartelijk ontvangen in De Dijk aan Haven 108. Hier wordt de dag besproken en worden de verschillende activiteiten uitgelegd. Natuurlijk hoort daar een heerlijk kopje koffie/thee en appelgebak met slagroom bij. (extra optie koffie verkeerd, cappuccino of warme chocolade melk met slagroom € 1,00 extra).

Dan komt het sportieve gedeelte door Volendam. Tijdens de training (bootcamp) worden er korte stukjes hard gelopen naar kenmerkende plaatsen in Volendam. Tussen het hardlopen worden er div. oefeningetjes gedaan zoals, opdrukken, sprinten, over de trappen van het rennen, vanalles. 

Foto in klederdracht
Na de bootcamp is het tijd om op de groepsfoto in het Volendammer klederdracht. Iedereen krijgt 1 foto van 13x18cm. Daarna hebben jullie de mogelijkheid om Volendam op eigen houtje te verkennen. Tijd voor een terrasje en de gezellige vele souvenirwinkels op de dijk.

Dineren in één van de restaurants van Volendam
Tenslotte nog even heerlijk nagenieten. In een sfeervol restaurant met uitzicht op het Ijsselmeer bieden wij jullie een heerlijk diner aan, bestaande uit de Dagje Volendam Tafel. De in Volendam wereld beroemde Dagje Volendam Tafel wordt voor jullie gedekt met het diverse vlees en vissoorten, salades, sauzen en frites. (excl. voor– en nagerecht en consumptie's.)

 

Vraag  nu vrijblijvend hier u offerte aan. Of neem vrijblijvend contact met ons via 0299-242029.

Inclusief

  • Enthousiaste begeleiders
  • Aankomst drankje
  • Foto in Volendamse klederdracht
  • Foto print na afloop
  • Diner
  • Ontdek Volendam
Offerte aanvragen