Foto in klederdracht

vanaf 1 pers. 0,5 uur

Mensen komen en gaan, het is er gezellig druk. In de stijlvolle ontvangstruimte ziet u foto’s van de mensen die u voorgingen. Daar zitten onder andere verschillende beroemdheden tussen. Ook ziet u de Volendamse kostuums en accesoires hangen. Wij hebben altijd een schoon en fris Volendams kostuum in uw maat klaar liggen.

Tijdens het omkleden kunt u gebruik maken van de comforabele pasruimtes, waarbij u op deskundige wijze wordt geadviseerd over de juiste manier om zo’n authentiek kostuum te dragen. Voor ons is het Volendams kostuum pas compleet als alles klopt. Ook de accessoires. 

Als u vervolgens onze ruime fotostudio betreedt -de grootste van Volendam- dan is het eerste dat u opvalt de prachtige decors waarin u zich kunt laten fotograferen. Wat heeft uw voorkeur? De antieke schouw of het typische Volendamse geveltje? Of kiest u voor het prachtige havengezicht?

Maar het mag er allemaal nog zo traditioneel uitzien bij onze studio, de tijd heeft er niet stilgestaan. Want onze vakmensen beschikken over de modernste digitale apparatuur, waarmee uw foto razendsnel en in een perfecte kwaliteit wordt afgedrukt. Wij hebben een 'niet-goed-geld-terug' garantie. Hoewel we die eigenlijk nooit nodig hebben.

Een foto in Volendammer klederdracht kunt u uitstekend combineren met een van onze andere activiteiten.

Boek nu of informeer naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen