Top 2000

vanaf 20 pers. 2 uur

Bent u op zoek naar een muzikale en interactieve spelshow? Dan is de Top 2000 echt iets voor u! Waarschijnlijk bent u bekend met de top 2000 die ieder jaar rond de laatste dagen van het jaar op Radio 2 wordt uitgezonden. Wilt u uw muzikale kennis testen en strijden tegen collega’s of vrienden? Aarzel dan niet en boek de Top 2000 bij Femily Events!

Onder begeleiding van onze  muzikanten wordt het spel gespeeld. De show kent verschillende rondes. Zo moeten de teams zo snel mogelijk de live gespeelde intro’s van nummers raden, en wordt de feitelijke kennis getest over bekende muzikale verschijningen uit de jaren ’70, ’80, ’90 en ‘00! Wat was ook alweer de eerste nummer 1 hit van de Queen of Pop? En welk popalbum werd door het Amerikaanse tijdschrift ‘Rolling Stone’ verkozen tot beste album aller tijden?

Maar dat is niet alles. Zorg dat u zelf ook uw stembanden heeft opgewarmd, want deze worden op de proef gesteld tijdens de karaokeronde. Welk team kan de meeste regels meezingen van dat ene bekende Top 2000 nummer?

De show belooft één groot muzikaal spektakel .

Deze spelshow is goed te combineren met een diner of feestavond.

Offerte aanvragen