VR - Dining - Game Edition

vanaf 20 pers. 2 uur

Wat is VR Dining – Game Edition precies?

Dineren. Onderhoudend, gezellig (informeel) en memorabel om dat samen met collega’s te doen. Virtual Reality. Vernieuwend en leuk om dat met de afdeling of het gehele bedrijf te ervaren. Deze nieuwe techniek neemt je echt even mee naar een andere, ongrijpbare wereld. Wat dacht je dan van de exclusieve combinatie van deze twee activiteiten? Ontdek VR Dining – Game Edition.

Hilariteit en gespreksstof gegarandeerd

Je geniet van een driegangendiner terwijl je tussen de gerechten door samen met collega’s in een virtuele wereld stapt en een avontuur aangaat! Ingedeeld in teams spelen alle collega’s tegelijkertijd en in meerdere rondes uitdagende opdrachten in virtual reality.

Terwijl je fysiek met je teamleden aan zit, herken je hen – zodra je de VR bril met microfoon en koptelefoon opzet – ook als virtueel karakter (avatar) met naam- en toenaam. Je speelt en communiceert samen met je tafelgenoten in een team in virtual reality en krijgt opdrachten zoals een 360 graden Pictionary spel op de top van de ijzige Mount Everest. Of je waant je op de Olympische Winterspelen, waar je met andere collega’s in een heuse bobslee naar de finish racet. Door je hoofd te bewegen en links/rechts te roepen, stuur je de slee de gewenste kant op. Kreten en bewegingen komen tot leven in de virtuele wereld, je bent je slechts bewust van de realiteit door de lachsalvo’s links en rechts van je.

Want hilariteit wordt gegarandeerd tijdens dit VR dinerspel. En gespreksstof trouwens ook. Steeds bespreekt iedereen aan tafel wat hij heeft meegemaakt, gezien, fout of goed heeft gedaan tijdens de spellen die tussen de smaakvolle gerechten door gespeeld worden.

Teambuilden én netwerken tegelijk

Wat dit uitje bijzonder maakt, is dat je niet alleen ‘samenwerkt’ met de mensen aan tafel, maar ook in virtual reality gekoppeld kan worden aan andere collega’s. Dat verhoogt de gewenste teambuilding. Je speelt voor je eigen team, maar op het moment dat de VR-bril wordt opgezet, kun je direct communiceren en samenwerken in virtual reality. Ja, ja..dit is pas echt vernieuwend!

Offerte aanvragen