Reviews

Nick van Dijk

We zijn met 8 vrienden een dagje naar Volendam geweest, compleet georganiseerd door Femily Events. Wij hebben een super gezellige dag gehad en komen zeker nog een keer langs!

Shanna Riel

Met Femily Events heb ik voor mijn vriendinnen een vrijgezellendag georganiseerd, de activiteiten waren geweldig en we hebben de tijd van ons leven gehad in de verschillende kroegen op de dijk.

Marloes

Wij hebben onze vrijgezellendag laten verzorgen door uniekdagjevolendam.nl en hebben een superdag gehad alles was tot in de puntjes verzorgd.

Kras Recycling

Wij hebben echt een topdag gehad tijdens ons jaarlijkse bedrijfsuitje georganiseerd door Uniekdagjevolendam.nl!

Limes International

Wij hebben ons bedrijfsuitje de gehele dag laten verzorgen door uniekdagjevolendam.nl. We hebben een fantastische dag beleefd!
Ze hebben het voor elkaar gekregen om een passend programma te maken voor jong en oud. Iedereen was laaiend enthousiast.
We gaan zeker terugkomen bij uniekdagjevolendam.nl.

Ministerie van justitie

Wij hebben al vele malen gebruik gemaakt van de diensten van uniekdagjevolendam.nl. Ze weten ons ieder uitje weer opnieuw te verassen met nieuwe leuke activiteiten.

Jordy en Tim

Wij hebben ons jaarlijkse voetbaltrainingskamp weekend laten verzorgen door Fred en Klaas en hebben ons het hele weekend enorm vermaakt.
Je kunt wel zien dat uniekdagjevolendam door hun jarenlange ervaring echt een specialist is op dit gebied.
Ik zou het ieder team aanraden dit een weekend te gaan doen.
Nogmaals bedankt voor het fijne weekend.