Taartenmaak Workshop

vanaf 8 pers. 4,5 uur

Geniet met jullie groep van onze fantastische taartenworkshop. Onze banketbakker wil met zijn workshops laten zien dat iedereen een fantastische taart kan maken. Niet alleen een klein kunstwerk om naar te kijken, maar ook nog heerlijk om te eten.

Taarten in allerlei vormen of een stapeltaart in de prachtigste kleuren. Niets is te gek en ze zijn om te smullen. De taarten worden bereid zoals ze vroeger in de ambachtelijke banketbakkerij van zijn vader werden gemaakt. Hij gebruikt uitsluitend recepten met eerste klas kwaliteit ingrediënten. Maar ook de chocolade en de marsepein waar de taarten mee bekleed en gedecoreerd worden zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Bij aanvang van iedere workshop staan de taarten, gemaakt van een luchtig biscuitbeslag, klaar. We kunnen dus meteen aan de slag met het vullen van de taarten. Denk hierbij aan vullingen van patisseriecrème, bavarois, Zwitserse room, mokka, noten, chocolade en vruchten.

De workshops worden in groepsverband gegeven op een locatie in de buurt van de wereldberoemde dijk. Boek nu deze geweldige taartenworkshop bij Femily Events!

Offerte aanvragen